Onze eerste aankoop voor de babyuitzet

10946010_641698915935900_2022315970_o (1)

Jullie heb al 2 weken niets van ons gehoord, maar we hebben zeker niet stil gezeten. Afgelopen weekend hebben wij ons eerste babyuitzet spulletjes gekocht. We willen niet te snel en te hard van stapel lopen, maar we konden het niet laten!

Er zijn een aantal basisspulletjes die je echt nodig zult hebben. Klinkt saai hè basisspullen? maar geloof ons, je kunt het zo mooi maken als jij dat zelf wilt! Er is zoveel variatie en mogelijkheden. Je kunt alles gloednieuw kopen, maar je kunt ook spulletjes tweedehands kopen. Onze eerste aankoop zijn de spulletjes om de baby straks in bad te doen. Wat heb je daarvoor nodig?

Een badje

Een standaard om het badje op te zetten

Een luieremmer

Een waskussen

Persoonlijk vonden wij het wat frisser om het badje en de spulletjes die hierbij horen wel nieuw aan te schaffen. Dit hebben wij dus ook gedaan. Wij hebben gekozen voor het Knabbel & Babbel thema van Disney. Op de foto is het standaard niet te zien, omdat wij deze nog even in de verpakking laten. Natuurlijk heb je nog veel meer nodig, zoals billendoekjes en zeep maar deze spulletjes kopen wij pas later in de zwangerschap.

Verder zijn we al bij een aantal babystores geweest om alvast een beetje rond te kijken en inspiratie op te doen. Afgelopen weekend zijn wij bij Baby dump geweest in Spijkenisse en het weekend ervoor bij Baby en tiener. Ze hebben hier echt alles.. van kleding tot aan hele baby kamers. Het is het zeker waard om daar een kijkje te nemen.

 

Vind dit leuk en deel het met je vrienden!