Van luizenleven naar luiers

Van-luizenleven-naar-luiers-Laura-en-Donovan

Ik heb een tijdje niets gepost, maar hier ben ik weer. Ik ben ondertussen niet zwanger meer, maar wij hebben een prachtig zoontje genaamd Jayden. Hij is geboren op 3 augustus 2015 om 12:56 uur, met een gewicht van 3808 gram en een geschatte lengte van 54 cm. Hij is vandaag dus 3 weekjes en 3 dagen oud.

In de tussentijd is er een hoop gebeurd. Wij zijn benaderd door NPO 3 voor het tv programma ‘van luizenleven naar luiers’. Vanaf week 30 van mijn zwangerschap tot aan een week na mijn bevalling hebben ze ons gevolgd en gefilmd. We laten iedereen een kijkje nemen in ons leven. Zo hebben ze onder andere onze babyshower, bellypaint en de bevalling gefilmd. Ja, je leest het goed… de bevalling. Ondertussen zijn onze eerste twee afleveringen al op tv geweest. Benieuwd naar de laatste aflevering waarin wij shinen? Kijk dan vanavond om 20:30 uur op NPO3!

Voor dat ik dit artikel afsluit, wil ik allereerst onze mooie Jayden nog even laten zien. Oja, en volg ons op onze Facebook pagina Voetstapjes om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen over hoe het gaat met ons en Jayden!

van luizenleven naar luiers

 

 

 

Vind dit leuk en deel het met je vrienden!