Over voetstapjes

Voetstapjes is opgericht door Laura Stok en Donovan Carolus. De naam Voetstapjes staat voor de weg die wij samen afleggen naar onze toekomst. Dit doen wij stap voor stap. Wij willen dit graag met jullie delen.


Regelmatig krijgen er mannen en vrouwen, net zoals wij, te maken met een ongewenste zwangerschap. Het is even schrikken en er spoken dan enorm veel vragen door je hoofd: Is abortus een optie? Welke mogelijkheden zijn er als ik of wij het kindje houden? Wat vind mijn familie ervan? en ga zo maar door. Dit is heel normaal en het zijn vragen waar wij zelf ook mee geworsteld hebben. Zelf was ik veel op zoek naar verhalen en ervaringen van anderen. Door onze ervaringen en oplossingen te delen, hopen wij dat wij mensen op weg kunnen helpen.

Wij hebben gekozen om door te gaan met de zwangerschap. Er komen daarom een hoop leuke nieuwtjes op Voetstapjes te staan. Zwanger zijn is een mooie ervaring met veel hoogtepunten. Enjoy reading!

2 Reacties

 • Lieve Laura en Donovan,
  Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, daarnaast natuurlijk ook nog een heel gelukkig nieuwjaar en wat voor een jaar, veel liefde, geluk en gezondheid voor jullie, dit gaat een heel bijzonder jaar worden.

  Wat een prachtige site hebben jullie gemaakt, ik ga jullie zeker volgen.
  Lieve groetjes, Claudia (collega van Monique)

 • Jannicke Dekker

  Hallo Laura en Donovan,

  Gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie wondertje. Mooie website en leuk om te volgen, vooral voor anderen in een zelfde situatie. Ik wens jullie veel geluk en een mooi 2015!

  Groetjes Jannicke (andere collega van Monique ;))

Laat een berichtje achter

*