Koester jouw zwangerschap in een zwangerschapsdagboek!

zwangerschapsdagboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is het eerste hebbedingetje van mijn zwangerschap. Het ”Mijn 9 maanden dagboek” geschreven door Pauline Oud. Ik heb dit zwangerschapsdagboek gekregen van mijn vader en stiefmoeder en ik ben er superblij mee!

Zelf vind ik het heel erg leuk om dingetjes op te schrijven, zodat ik het later met een lach op mijn gezicht weer terug kan lezen. Dit dagboek is er ideaal voor. Je kunt er niet alleen jouw eigen verhaal in vertellen, maar ook de ontwikkeling en de groei van je kindje bijhouden. Verder staat er veel informatie in over de dingetjes die je moet regelen tijdens je zwangerschap. Dit is namelijk best een hoop. Zo moet je al vroeg denken aan het regelen van een verloskundige, maar ook kraamzorg staat al vroeg op de planning. Of ben je misschien al bezig met de bevalling? Ook hierover staan handige tips geschreven. In het dagboek is er ruimte voor foto’s van je groeiende buik en een agenda voor je gemaakte afspraken.

Een herinnering is er voor het leven

Er zijn een hoop manieren om je zwangerschap bij te houden. Je kunt je zwangerschap online bijhouden, schriftelijk of zelfs via een app! Zelf doe ik het online op Voetstapjes en via een schriftelijk dagboek. Een echt dagboekje dat je kunt vasthouden vind ik nog steeds erg waardevol. Zo weet ik tenminste dat het niet verloren gaat.

Hou jij jouw zwangerschap bij en op welke manier? Wij zijn benieuwd.

Vind dit leuk en deel het met je vrienden!